La Universitat consultarà el PAS sobre l’experiència del teletreball

  • Gabinet de la Rectora
  • 16 de juny de 2021
 
La Universitat consultarà el PAS sobre l’experiència del teletreball

Al llarg dels pròxims dies es remetrà un enllaç personalitzat a tot el PAS de la Universitat de València per conèixer la valoració del teletreball i l’experiència del personal de la Universitat en el treball a distància.

Pròximament s’iniciarà la negociació amb les organitzacions sindicals presents en la mesa negociadora de les condicions de teletreball a la Universitat de València.

El teletreball com a modalitat de prestació de serveis pot suposar avantatges tant per a les persones usuàries com per a l’organització dels serveis universitaris, així com per als treballadors i treballadores.

Entre aquests avantatges es troba l’increment de l’eficàcia i l’eficiència en la prestació del servei públic universitari i, el més important, la millora de les condicions de treball del personal universitari.

Així, per tal d’ajudar a orientar aquests procés i la implantació del teletreball com una eina d’organització del treball que resulte positiva per a les persones i la societat en el conjunt, la gerència de la Universitat de València ha impulsat una enquesta per conèixer com valora el teletreball el Personal d’Administració i Serveis (PAS) de la Universitat.

Desenvolupada des de la vicegerència de Recursos Humans i Organització dels Serveis, es pretén aprofundir, també, en la valoració de l’experiència amb el treball a distància al llarg de la situació d’emergència sanitària causada per la pandèmia per COVID-19.

Al llarg dels pròxims dies cada persona que forma el PAS rebrà un correu electrònic amb un enllaç personalitzat que li permetrà accedir a aquesta enquesta. Aquest enllaç personalitzat garanteix un accés únic per cada persona usuària, sense que aquest quede enregistrant, garantint-se així l’anonimat de les respostes.

Arxivat en: PAS