La Universitat convoca la V edició del concurs ‘5U CV STARTUP’ per a emprenedors universitaris

  • Fundació Parc Científic
  • 6 de d’agost de 2018
 
logo 5U CV STARTUP

La Universitat de València acaba de convocar la V Edició del concurs ‘5U CV STARTUP’, una iniciativa destinada a impulsar el talent emprenedor i a fomentar la cultura de la innovació dins l’àmbit universitari valencià. La Universitat seleccionarà els candidats als premis d’entre els emprenedors dels seus diferents campus. El termini de presentació de propostes finalitzarà el proper 7 de setembre.

La Universitat de València convoca a la seua comunitat educativa a participar en una nova edició del concurs 5U CV STARTUP, una iniciativa dirigida a emprenedors i emprenedores de les cinc universitats públiques valencianes. L'objectiu dels premis és reconèixer les millors iniciatives i trajectòries empresarials dins l’àmbit universitari de la Comunitat Valenciana, atenent al seu creixement, caràcter innovador, estratègia empresarial i aportació a l'entorn. El concurs ‘5U CV STARTUP’ s’emmarca dins el Programa «Campus de l'Emprenedor Innovador», desenvolupat de manera conjunta per les cinc universitats públiques valencianes, sota la coordinació de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana.

La Universitat de València organitza aquesta cinquena convocatòria des del seu programa EMPREN+ del Vicerectorat d'Innovació i Transferència, en col·laboració amb el Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius i el Parc Científic de la institució acadèmica.

D'entre tots els participants dels seus campus, la Universitat seleccionarà els candidats als premis atenent a les idees més innovadores i viables comercialment. Finalment, els 5U CV STARTUP seran atorgats per Conselleria d’entre les propostes de les cinc universitats.

El concurs inclou dues modalitats. D’una banda, la Categoria «Startup», dotada amb 16.500 euros repartits en tres premis. Hi podrà presentar-se qualsevol microempresa i/o pime que complisca quatre requisits: la seu social ha de situar-se a la Comunitat Valenciana; ha de tenir activitat comercial; ha de sumar una antiguitat mínima d'1 any i màxima de 4 anys respecte a la data límit de presentació de la documentació al concurs; i almenys un dels socis fundadors ha de ser estudiant, egressat o titulat de la Universitat de València.

Paral·lelament, a la categoria STARTUP JUNIOR, dotada amb 3.750 euros repartits en cinc premis, podran participar projectes emergents no constituïts encara com a empresa o amb sols 1 any d’antiguitat,  on almenys un dels integrants de l'equip siga estudiant, egressat o titulat de la Universitat de València.

El termini per poder participar en el concurs finalitza el proper 7 de setembre de 2018.

Més informació:

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies