Minut de silenci per Laura Luelmo

  • Gabinet de la Rectora
  • 19 de desembre de 2018
 
Imagen de la noticia

La rectora de la Universitat de València, en nom del Consell de Govern de la institució, i junt amb la comunitat universitària va realitzar el dimarts un minut de silenci per Laura Luelmo Hernández, qui va obtenir el Màster Oficial de Professorat d’Educació Secundària a la Universitat el curs 2014-2015. El dimecres, estudiantat i professorat del màster de Secundària li ret un homenatge.

Laura Luelmo Hernández va cursar aquest màster universitari oficial, que té un caràcter habilitant per a l’exercici de l’Ensenyament Secundari Obligatori (ESO), en l’especialitat de dibuix, requisit necessari per accedir a la funció docent en aquest nivell educatiu.

En el seu informe al Consell de Govern de la Universitat de València, la rectora de la UV ha expressat el condol de la institució acadèmica, en la qual la seua desaparició i tràgic final ha causat un fort impacte entre el professorat d’aquest màster oficial.

El Consell de Govern, en iniciar la seua reunió, ha guardat un minut de silenci en record de Laura Luelmo.

‘Confiem en els cossos i forces de seguretat, en la seua eficàcia, per esclarir els fets que envolten la seua desaparició i mort’, ha afirmat la rectora de la Universitat, Mª Vicenta Mestre, qui considera que ‘una mort prematura sempre és una tragèdia, i més en aquesta excepcional situació’. La rectora de la Universitat de València ha reiterat la posició de la institució acadèmica en relació a la violència de gènere, recentment reafirmada en els actes del passat dia 25N.

Homenatge dimecres

La rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, ha assistit a l'homenatge a Laura Luelmo, a les instal·lacions de l'antiga Facultat de Magisteri (en l'avinguda alcalde Reig), on s'imparteix el màster de Secundària. Hi ha hagut una actuació de la cantant Isabel Piqueres, companya d'estudis de Laura Luelmo, i s'ha realitzat una pintura mural en record seu.

Pot consultar-se la notícia sencera al següent enllaç: https://www.uv.es/uvweb/uv-noticias/ca/noticies/professorat-estudiantat-master-secundaria-uv-reten-homenatge-laura-luelmo-1285973304159/Novetat.html?id=1286061582835&plantilla=UV_Noticies/Page/TPGDetaillNews

Galeria d'imatges

Arxivat en: Institucional