La Universitat estarà present en la prova reina

  • 17 de novembre de 2016
 
Present Prova Reina

La Universitat de València estarà present diumenge que ve, 20 de novembre, en la prova reina de l'atletisme: la Marató València Trinidad Alfonso EDP, en la qual participa amb la seua selecció de marató, que disputarà el Campionat Autonòmic d'Esport Universitari.

La selecció dirigida per Rubén Picazo acudirà a la cita amb sis atletes, que disputaran la prova en la categoria masculina. El combinat de Picazo va aconseguir proclamar-se subcampió del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari en l'edició passada, i aquest curs participarà sense opció de millorar el resultat per equips. Per a l'entrenador “és una pena que enguany no tinguem participació femenina, perquè no podrem lluitar pel títol per equips, però intentarem fer un bon paper en la categoria masculina”.

A més de la participació amb atletes, la Universitat de València estarà present en aquesta gran cita per a la ciutat, ja que el passat mes d'octubre va organitzar sessions informatives per a participar en la prova com a voluntaris/àries, i així sumar-se a la campanya “Tu fas possible la Marató”, que té com a objectiu principal promoure l'experiència del voluntariat esportiu, així com ressaltar la funció d'aquest col·lectiu en els esdeveniments esportius.

Aquesta edició de la Marató València Trinidad Alfonso EDP serà la primera carrera maratoniana de la història d'Espanya a disputar-se amb el reconeixement d’Etiqueta d'Or de la IAAF, que acredita aquesta prova de 42.195 metres com una de les millors del planeta. En total, més de 27.500 corredors s'ensenyoriran de València per gaudir d'una de les cites més esperades de la temporada runner.