La Universitat facilita la informació de la matrícula de segon curs i posteriors

  • Gabinet de la Rectora
  • 15 de juliol de 2020
 

Per tal de proporcionar una informació el més completa i accessible possible, la Universitat de València ha llançat un web específic on l’estudiantat de segon curs i posteriors pot trobar tot el necessari per a realitzar la matrícula corresponent al pròxim període acadèmic 2020-2021.

El nou web està plantejat com una ruta d’acompanyament a l’estudiantat que realitzarà el procediment d’accés per al proper curs. Així, l’alumne pot consultar la cita, a partir del pròxim 17 de juliol, per a poder matricular-se i una llista amb tots els graus que ofereix la Universitat amb els seus corresponents horaris. A més, el web ofereix vídeotutorials que expliquen de manera didàctica i visual pantalla a pantalla, el procediment complet de matriculació per tal de facilitar el procés i resoldre possibles dubtes.

Així mateix, a www.uv.es/graus/2matricula es pot trobar l’últim pas del procés de matriculació amb la presentació de la documentació. Cal recordar que cada centre indicarà el procediment de com i quan es farà i, per tant, cal informar-se directament a les secretaries de cada Facultat o Escola on l’alumne estiga cursant els seus estudis.

Aquesta proposta comunicativa, emmarcada dins de les accions d’UVinformació, ha estat dissenyada i elaborada per la Unitat Web i Màrqueting (UWM) amb el treball col·laboratiu de diferents serveis i centres.