La Universitat inaugura espais de conciliació per a la comunitat universitària

  • Gabinet de la Rectora
  • 23 de novembre de 2018
 
Espais Inmaculada Santaemilia

Des de hui la comunitat universitària (PDI, PAS i estudiantat) pot gaudir d’uns espais polivalents a l’edifici de Rectorat dedicats a la persona d’Inmaculada Santaemilia, actual vicegerenta econòmica de la Universitat de València.

Els espais es situen als nivells 0 i 3 de l’edifici de Rectorat i en ells es poden trobar instal·lacions com taules, cadires, llibres, jocs infantils i zones de lactància per a que la comunitat universitària puga tindre uns espais de conciliació.

A la inauguració ha assistit la rectora de la Universitat, Mª Vicenta Mestre, qui ha destacat que aquests espais ‘són una mostra de la voluntat d’aquest equip de govern per fer polítiques d’igualtat i coresponsabilitat, perquè no n'hi ha que limitar-se a la conciliació, sinó que n'hi ha que treballar per la igualtat real entre homes i dones per a que aquestes últimes no es queden darrere’.

La vicegerenta Inmaculada Santaemilia, que es jubilarà en un breu espai de temps, ha agraït aquest reconeixement a tota la Universitat, ‘la que sempre consideraré la meua casa’, ha afirmat. A més, Santaemilia ha remarcat la triple simbologia d’aquests espais: per portar la referència d’una dona, per tindre present al personal de PAS i per haver-se inaugurat el 25 de novembre, dia internacional contra la violència de gènere.

La vicerectora Elena Martínez ha remarcat que ‘des del vicerectorat es treballa intensament per fer polítiques d’igualtat i coresponsabilitat transversals que contribuïsquen a millorar la qualitat de vida de la comunitat universitària, i la mostra poden ser aquests espais, però també altres accions com la incorporació de canviadors de bolquers als serveis tant de dones com d’homes’. 

Imatges: