La Universitat inaugura el Programa Internacional de Motivació Empresarial Pime3UV

  • Gabinet de la Rectora
  • 14 de febrer de 2020
 

El saló d'actes de l'edifici del Rectorat va acollir la inauguració del Programa Internacional de Motivació Empresarial de la Universitat de València (pime3UV), impulsat pel vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València a través d'UVemprén i per la Càtedra de Cultura Empresarial de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT.

En l'acte de presentació del programa van participar la vicerectora d'Ocupació i Programes Formatius, Adela Valero, el president de la Càtedra de Cultura Empresarial, Carlos Pascual, la directora de l'esmentada Càtedra, Encarna Mazón, i el catedràtic de la Universitat de València en qualitat de coordinador del programa formatiu pìme3UV a la Universitat de València, Esteban Sanchis.

En aquesta edició 2020 s'han rebut 109 sol·licituds (63 en 2019) per a participar en el concurs i s'han admés a 80 estudiants (47 de 2019) que podran gaudir de l'experiència de cursar un mòdul formatiu en tècniques d'emprenedoria per al desenvolupament innovador i de participar en un Campus de Cultura Empresarial. Aquesta formació els permetrà optar a una de les 12 ajudes per a participar en el campus internacional de l'European Innovation Academy, que se celebrarà a Cascais, Portugal, de l'11 de juliol al 2 d'agost de 2020.

En aquest concurs d'idees i projectes empresarials per equips es reconeixeran les millors propostes en la promoció de l'autoocupació femenina, les més innovadores i creatives o a l'equip d'innovació més cohesionat i integrat.

La jornada es va completar amb les experiències de primera mà d'Elena Álvarez García, estudiant de l'ETSE-UV i Samuel López de la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, estudiants guanyadors de la beca EIA 2019, i un taller amb el títol “La innovació en temps de pime3UV: Tinc una idea”, a càrrec d'Alicia Mes Tur professora del Departament de Direcció d'Empreses “Juan José Renau” de la Universitat de València.

Arxivat en: Estudiant/a