La Universitat, en la IX Trobada anual de la Xarxa de Serveis d’Atenció a Persones amb Discapacitat a la Universitat (SAPDU)

  • Fundació General UV
  • 23 d’octubre de 2018
 
Un moment de la trobada.
Un moment de la trobada.

La Unitat per a la Integració de Persones amb Discapacitat (UPD) de la Universitat de València ha participat en la IX Trobada anual de la Xarxa de Serveis d’Atenció a Persones amb Discapacitat a la Universitat (SAPDU) que ha acollit durant els dies 18 i 19 d’octubre la Universidad de Murcia.

‘Compartint recursos, unint camins’ ha estat el lema triat per a l'edició d'enguany. En aquest marc, la directora de l'Unitat de Persones amb Discapacitat, Celeste Asensi Borrás, ha participat a la taula de treball "Formació específica en l'atenció a les necessitats específiques", en què ha exercit de moderadora. Així mateix, ha intervingut els professor del Departament de Psicologia Evolutiva i de l'Educació de la UV, Javier Roca, que ha parlat sobre la dislèxia.

A través de diferents línies de treball la Xarxa porta més de dues dècades dedicada a la lluita per la igualtat d'oportunitats en els estudis superiors. Trobades com el que ha tingut lloc recentment a la Universidad de Murcia serveixen per posar en comú com es realitza aquesta tasca en diferents països, quines experiències dins la nostra xarxa mereixen especial atenció, les innovacions tecnològiques que poden permetre millorar el treball desenvolupat, així com els avenços en la intervenció que podem incorporar.

Asensi ha recordat que la Universitat de València lidera l'atenció a estudiants amb discapacitat entre les universitats espanyoles, amb 1.076 estudiants, segons les xifres que llança la Guia d'Atenció a la Discapacitat en la Universitat en 2017.
 

Arxivat en: Diversitat