La Universitat manté aquest mes oberta la matrícula de les últimes places de màsters oficials

  • 5 d’octubre de 2016
 
Oberta la matrícula de les últimes places de màsters oficials

La Universitat de València ha finalitzat el segon període de matrícula dels seus màsters oficials per al curs que ara comença en els quals més de 5.000 estudiants –un 18% són internacionals- han sigut admesos en les titulacions oferides en l’àmbit de les Humanitats, Ciències Bàsiques, Ciències de la Salut, Ciències Socials i Enginyeries. Però la institució acadèmica manté obert fins el 28 d’octubre el termini per a matricular-se en els màsters que compten amb alguna vacant.

En el portal http://www.uv.es/master, desenvolupat per la Universitat per als màsters amb places lliures, es recullen de forma actualitzada aquelles titulacions de postgrau oficial on existeixen vacants i s’ofereix a l’estudiantat un procediment senzill per a realitzar la matrícula.

En aquest sentit, qui vulga matricular-se en qualsevol dels màsters inclosos en eixa web simplement haurà de presentar-se en el Servei d’Estudiants de la Universitat (Avinguda Blasco Ibáñez, 13, València) amb el DNI, títol universitari i certificat acadèmic. Una vegada presentada aquesta documentació, i en un termini màxim de 24 hores es rebrà per correu electrònic la confirmació de l’admissió en el màster triat. A continuació, l’estudiant podrà matricular-se en el centre (facultat o escola) i assistir directament a les classes.


 

Data d'actualització: 5 de octubre de 2016 13:20.