La Universitat i l'Obra Social 'la Caixa' renoven la seua aposta per la inserció laboral

  • Gabinet de la Rectora
  • 5 de desembre de 2018
 
Signatura conveni MOTIVEM

El conveni es concreta en el suport de l'entitat bancària al programa MOTIVEM, una iniciativa pionera en el panorama universitari espanyol.

El foment de la inserció laboral de les persones que acaben els seus estudis universitaris és l'objectiu del conveni de col·laboració que han renovat la Universitat de València, la seua Fundació Universitat-Empresa ADEIT i l'Obra Social 'la Caixa'.

La signatura de renovació del programa MOTIVEM s’ha realitzat a l’edifici de Rectorat i ha comptat amb la presència de la rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, el president de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT, Juan Manuel Pérez Mira, el director territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, Francisco Costa, la vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius, Adela Valero, i el director gerent d’ADEIT, Antonio Aracil.

La rectora Mª Vicenta Mestre ha destacat la consolidació del programa MOTIVEM ja no sols a nivell nacional, ‘sinó que hem donat el salt a Europa on som exemple de bones pràctiques’. ‘MOTIVEM continua una de les línies estratègiques que té la Universitat i és la inserció laboral dels seus egressats i egressades en molts en diferents àmbits del coneixement’

A les seues paraules, el director territorial Francisco Costa ha remarcat que 'programes com el que ara signem demostren l’eficàcia de la col·laboració públic/privat’. Costa també ha afirmat que per a l’Obra Social ‘La Caixa’ és fonamental el concepte de emprenedoria i inserció laboral, conceptes que es donen a MOTIVEM’.

A través d'aquest acord, l'Obra Social ‘la Caixa’ col·labora amb el programa MOTIVEM, una iniciativa pionera en el panorama universitari espanyol que desenvolupa la Universitat a través de la Fundació ADEIT. L'objectiu principal d'aquest programa és secundar l'esforç del professorat universitari que estimula la creativitat de l'alumnat coordinant el desenvolupament d'idees en equip. En les seves quatre últimes edicions han participat en aquest programa 420 equips, formats per 296 docents i 1585 estudiants.

Les activitats previstes en el conveni subscrit entre la Universitat de València, la Fundació ADEIT i l'Obra Social "la Caixa" se centren en activitats formatives adreçades a propiciar una actitud emprenedora que faciliti la contractació i posada en marxa d'iniciatives d'autoocupació o d’intraempreniment en empreses i institucions per part dels que han fet estudis universitaris.

Imatges:

Arxivat en: Institucional