La Universitat obri la matrícula de les activitats esportives

  • Gabinet de Premsa
  • 10 de setembre de 2019
 
Jugadors de rugbi de la Universitat
Jugadors de rugbi de la Universitat

El Servei d’Educació Física i Esports ha obert el període de matrícula de les activitats i competicions del curs 2019/2020, que continua durant tot el curs fins que es cobrisquen les places. Les activitats esportives comencen el 18 de setembre i les escoles esportives, l'1 d'octubre. Les persones usuàries poden triar entre una àmplia varietat d'activitats.

Competicions

La Universitat organitza competicions internes en diferents esports, d'equip i individuals, dels quals cada any es proclamen les campiones i els campions de la Universitat de València.

La competició universitària està reconeguda acadèmicament. Així, l’alumnat de la Universitat que forma part de la competició interna obtindrà un crèdit ECTS i les persones que competisquen en les proves autonòmiques nacionals i internacionals en representació de la Universitat obtindran 1,5 crèdits ECTS.

Esports individuals

En esports individuals, la Universitat de València ofereix la possibilitat de practicar atletisme, bàdminton, escacs, esgrima, frontenis, judo, kendo, orientació, pàdel, pilota, taekwondo, tenis, tenis de taula, tir amb arc, triatló i voleibol de platja.

Esports d'equip

En esports d'equip hi ha bàsquet, bàsquet 3x3, futbol 7, futbol sala, rugbi 7 i voleibol.

Matrícula oberta tot el curs

La matrícula a les activitats estarà oberta durant tot el curs fins que es cobrisquen les places.

Totes les inscripcions s'han de formalitzar a través de l'aplicació d'Automatrícula, disponible en la pàgina web del SEF (www.uv.es/sef).