La Universitat ofereix per a 2019/2020 un total de 8.750 places de primer curs en 56 graus i sis dobles titulacions

 
Estudiantat, en una imatge d'arxiu.
Estudiantat, en una imatge d'arxiu.

El Consell de Govern de la Universitat de València ha aprovat aquest dilluns l’oferta de places de primer curs per a 2019/2020. En total, es proposen 8.750 places de primer en 56 graus i sis dobles titulacions. La novetat en els estudis de grau és la nova titulació en Intel·ligència i Analítica de Negocis (BIA). També oferiran 103 màsters oficials i 259 títols propis de postgrau.

L’oferta de places ha estat presentada per la vicerectora d’Estudis i Política Lingüística, Isabel Vázquez, qui ha destacat l’ajust entre l’oferta i la demanda de les titulacions de la Universitat de València. Així es demostra any rere any amb una matrícula que frega el 100% de l’oferta. Les places propostes per a cada titulació es poden consultar clicant ací.

L’oferta de màsters oficials se situa en 103 postgraus, amb un total de 4.678 places. També ací s’ha registrat una “bona cobertura” de l’oferta, que se situa al voltant del 80%. Els títols propis de postgrau seran 259 (entre màsters, diplomes, experts i certificats). D’aquests, 61 són de primera edició, i la resta ve oferint-se en cursos anteriors. Dels 259 títols propis, 99 són on-line.

Les classes del curs 2019/2020 començaran dilluns 9 de setembre, d’acord amb el calendari aprovat també en aquest Consell de Govern.

D’altra banda, el Consell ha conegut l’informe sobre el funcionament de la Bústia de Queixes, Suggeriments i Felicitacions de la Universitat referit al curs 2017/2018. El punt ha estat presentat pel vicerector d’Estratègia, Qualitat i Tecnologies de la Informació, Joaquín Aldás, qui ha destacat el “fort creixement” de l’ús d’aquesta eina per part de la comunitat universitària: un 40,6% més que el període anterior.

D’acord amb les dades facilitades pel vicerector, s’han  rebut  1.158  comunicacions  a  la  Bústia,  de  les  quals  s’han  admès  1.115. El nombre queixes  ha  augmentat  un  52,4%  respecte  al  curs  2016‐2017,  un  3,2%  els suggeriments i un 6,7% les felicitacions.

Condol institucional

En el seu informe, com és tradicional, la rectora ha expressat el condol per la mort recent de persones de la comunitat universitària. En aquest cas es tracta del professor Roy J. Glauber, Premi  Nobel de Física 2005, i doctor honoris causa de la Universitat de València; i de l’estudiant de segon curs del grau en Dret, Antonio Benavent Bellón.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies