La Universitat ofereix en setembre formació a l’estudiantat per a millorar el rendiment acadèmic

  • Gabinet de Premsa
  • 11 de juliol de 2018
 
Estudiants i estudiantes de la Universitat en una classe
Estudiants i estudiantes de la Universitat en una classe

La Universitat de València ofereix, a través de La Nau dels Estudiants, diferents cursos de formació entre els quals destaquen els de tècniques per a millorar el rendiment acadèmic. Els cursos s’impartiran la primera setmana de setembre però la matrícula ja està oberta i les places, que són limitades, es cobreixen per ordre d’inscripció.

Del 3 al 6 de setembre de 2018 l’estudiantat de la Universitat de València que estiga interessat aprendrà a planificar el seu temps d’estudi; a perfeccionar l’expressió oral i escrita; a aplicar bones tècniques d’estudi; a planificar i gestionar el temps;  a elaborar projectes; a introduir-se en alguns recursos informàtics i a aplicar les tècniques per a minimitzar l’estrès acadèmic. Aquests són els principals àmbits temàtics de la nova edició de l’espai de formació La Nau dels Estudiants. 

L’oferta de cursos d’aquesta iniciativa és una proposta del Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) de la Universitat de València que té com a objectiu proporcionar recursos i coneixements pràctics per a la vida acadèmica i anticipar-se a la resolució de les dificultats amb què pot trobar-se, tant l’estudiantat de nou accés, com aquell que ha de reorientar les seues estratègies de formació de cara a un nou curs. 

Els cursos, que són impartits per professorat de la Universitat de València i amb una durada de 20 o 10 hores, tenen reconeixement acadèmic en crèdits ECTS i es fan just abans que comencen les classes de grau i postgrau per la qual cosa no presenten dificultats de compatibilitat horària. 

Es pot accedir a la informació completa de cada curs (continguts, professorat, preu, dates, horaris i reconeixement) des de www.uv.es/sedi.