La Universitat organitza un curs sobre formació en violència de gènere

  • Gabinet de la Rectora
  • 27 d’octubre de 2018
 
Curs violència gènere

El dilluns 30 d’octubre s’inaugura el curs ‘Sistema judicial i violència de gènere: un anàlisi des de la perspectiva de gènere’ dirigit als i les funcionaries de l’Administració de Justícia, oficines d’atenció a les víctimes del delicte, centres integrals d’assistència a víctimes de violència de gènere, lletrats i lletrades.

La Universitat de València, a través del vicerectorat d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat i del Col·legi Major Rector Peset, i la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques organitzen aquest curs sobre formació en violència masclista amb l’objectiu d’explicar aquesta problemàtica des de la perspectiva de gènere.

El curs tindrà lloc al Col·legi Major Rector Peset i s’inaugurarà el dilluns 30 d’octubre a les 16:00 hores amb la presència de la vicerectora d’Igualtat, Elena Martínez, el president de la Audiència Provincial de València i Magistrat de la Secció Primera de la Audiència Provincial de València especialitzada en violència de gènere, Fernando de la Rosa, i el director general de Reformes Democràtiques, José García Añón. La cloenda serà el dimarts 31 d’octubre a les 18:00 hores amb la presidència de la consellera de Justícia, Gabriela Bravo.

Durant dos dies, es celebraran diverses taules redones on nombrosos especialistes en medicina, dret, psicologia i associacions de víctimes de violència de gènere analitzaran la relació entre el sistema judicial i aquest tipus de violència.