La Universitat participa en Expofòrum amb una conferència de Rafael Crespo

  • Gabinet de Premsa
  • 5 de febrer de 2019
 
Rafael Crespo.
Rafael Crespo.

La Universitat de València participa en Expofòrum València 2019, que va començar divendres 1 de febrer impulsada per l’Ateneu Mercantil. L’agenda inclou 90 actes culturals, econòmics i socials, que dinamitzaran la ciutat al llarg dels pròxims tres mesos. Una exposició sobre la València de Blasco Ibáñez obri les activitats.

Dilluns 4 de febrer, a la sala d'actes de l'Ateneu hi hagué una conferència de Rafael Crespo, catedràtic de la Universitat, sobre Matemàtiques i pintura.

110 anys després de l’Exposició Regional, la Fundació de l’Ateneu impulsa Expofòrum , per a donar posar en comú el coneixement, la història, la tecnologia i els avanços de molts sectors professionals.

Hi haurà conferències, exposicions, tallers, taules redones, rutes turístiques i històriques, presentacions de llibres, concerts, masterclass o degustacions gastronòmiques. La presidenta de la Fundació Ateneu és Carmen de Rosa.

Expofòrum València 2019 compta amb la participació de les universitats públiques i privades valencianes

La inauguració institucional, que comptarà amb l’actuació de l’Orfeó Universitari de València, està prevista per al divendres 15 de febrer. A partir de les 19:30 hores, al saló d'actes de l'Ateneu.

La programació es pot trobar en https://www.expoforumvalencia2019.es/agenda/

Arxivat en: Cultura