La Universitat participa al XII Congrés Internacional de la Societat Espanyola per a l’Estudi de l’Ansietat i l’Estrès

  • Gabinet de la Rectora
  • 20 de setembre de 2018
 
Inauguració congrés SEAS

El congrés, que es celebra bianualment, s’ha inaugurat al Paranimf de l’edifici de La Nau i ha comptat amb la presència de la rectora de la Universitat, Mª Vicenta Mestre, la degana de la Facultat de Psicologia, Mª Dolores Sancerní, el president de la Societat Espanyola per a l’estudi de l’ansietat i l’estrès (SEAS), Antonio Cano, i la vicepresidenta de la SEAS, Itziar Iruarrizaga.

A les seues paraules d'inauguració del congrés, la rectora Mª Vicenta Mestre ha valorat que en aquests actes conflueixen l’acadèmia a través de la Universitat, la investigació i la professió pràctica, ‘un dels valors que té SEAS’. ‘Aquest congrés és una bona mostra de la importància de la difusió i la transferència a la societat, perquè si formem a bons professionals amb les últimes novetats científiques, millorarà la vida de les persones’, ha remarcat Mestre.

La degana Mª Dolores Sancerni ha destacat els nombrosos grups d’investigació de la Universitat de València que estan presents a aquest congrés internacional. La degana ha donat la benvinguda a tots els presents i els ha convidat a conèixer més de prop la Universitat, ‘una universitat pública i de qualitat’.

Per la seua part, el president de la SEAS Antonio Cano ha afirmat que un dels principals objectius del present congrés internacional es afavorir el desenvolupament del coneixement en les àrees de psicologia, així com la transferència a la societat, ‘perquè si investiguem i alhora compartim els nostres resultats, tots ens enriquim’, ha subratllat Cano.

300 persones es donaran cita a aquest Congrés Internacional de la Societat Espanyola per a l'estudi de l'Ansietat i l'Estrès que durant tres dies permetrà una actualització i posada en comú dels últimes avanços en la investigació i la pràctica professional de la psicologia en els àmbits de les emocions, la salut, la psicologia clínica, educativa, organitzacional, jurídica o esportiva enfocats en l’estrès i l’ansietat.

Imatges: