La Universitat potencia les seues relacions amb la Universidad de Cuyo (Argentina)

  • Gabinet de la Rectora
  • 29 de novembre de 2018
 
Uncuyo

La rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, s’ha reunit aquest mati amb el secretari d’extensió i vinculació de la Universitat Nacional de Cuyo de la ciutat de Mendoza a l’Argentina, Guillermo Cruz.

Els dos representants han acordat enfortir els llaços entre les dos institucions acadèmiques amb la fi de potenciar la internacionalització i la transferència de coneixements, millorant així les connexions entre València i Sud-Amèrica.

La rectora Mª Vicenta Mestre ha afirmat que ‘la Universitat aposta fermament per la internacionalització amb la possibilitat de llançar dobles titulacions internacionals que permetan la homologació dels títols als dos països’. ‘Com s’ha acordat a la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE), busquem potenciar les relacions amb altres països, amb especial èmfasi en l’Argentina i Xile’, ha apuntat Mestre.

Per la seua part, el secretari Guillermo Cruz ha valorat molt positivament aquest encontre i les possibilitats que s’obrin de poder signar més endavant un conveni marc que regule les relacions bilaterals entre les dos universitats en matèries tant diverses com internacionalització, ocupació o estudis.

Posteriorment a la reunió amb la rectora, el secretari d’extensió i vinculació de la Universidad Nacional de Cuyo ha acudit a l’edifici de La Nau, on ha pogut saludar al vicerector de Cultura i Esport, Antonio Ariño, i a l’anterior rector de la Universitat, Esteban Morcillo. A més, ha pogut gaudir d’una visita guiada per l’emblemàtic edifici de La Nau, seu original de la Universitat de València des de la seua fundació al 1499.

La jornada ha conclòs amb una reunió entre Guillermo Cruz i la vicerectora d’Ocupació i Programa Formatius de la Universitat de València, Adela Valero, i la directora del programa UVocupació, Marisa Quintanilla, amb el propòsit d’enfortir i unir sinergies en matèries d’empleabilitat dels egressats i egressades.

Imatges:

Arxivat en: Institucional