La Universitat reprén el curs esportiu amb més de 40 activitats

  • Servei d'Esports
  • 17 de gener de 2018
 
L'escola de vela a la Marina Reial del port esportiu de València.
L'escola de vela a la Marina Reial del port esportiu de València.

El Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València (SEFUV) reprén en febrer l’activitat esportiva amb més de 40 propostes obertes a tota la comunitat universitària, així com als usuaris externs (necessari disposar de la targeta esportiva per a accedir a les activitats).

L’oferta inclou disciplines aeròbiques, rítmiques, arts marcials, manteniment i musculació, o de manteniment de la salut, com és el cas de la pràctica de ioga, pilates, i estiraments i cadenes musculars, algunes de les més demandades fins ara, si bé les activitats aquàtiques o el golf s’han convertit en les activitats estrela per a 2018.

El paddle surf o surf de rem és una pràctica esportiva de lliscament en la qual el navegant utilitza un rem per a desplaçar-se per l’aigua mentre roman dempeus en una taula de surf. Llançada pel SEFUV per primera vegada en el curs 2017-2018, en col·laboració amb l’Escuela Surf Las Arenas, aquesta activitat ha resultat ser un èxit en el primer quadrimestre i promet continuar sent-ho en el segon. La pràctica de paddle surf té lloc a la platja de la Malva-rosa els dissabtes i els diumenges, d’11 a 12:30 hores. Una altra de les novetats d’enguany és la pràctica d’abdominals sense risc, que continua oferint-se en febrer al Campus de Blasco Ibáñez.

El surf, per la seua banda, compta amb major recorregut en el programa del SEFUV i es manté com a una de les activitats favorites de l’estudiantat universitari. Com el paddle surf, es practica a la Malva-rosa, però de dilluns a divendres.

Tanca l’apartat d’activitats aquàtiques la vela, que compta amb una escola que es desenvolupa al llarg del curs a la Marina Reial Joan Carles I del port esportiu de València cada dijous, de 14:30 a 17:30 hores.

Una altra de les activitats destacades és el golf, amb un important seguiment entre el professorat i el personal d’administració i serveis de la Universitat. A més, en els Campionats Autonòmics d’Esport Universitari (CADU) porta diverses temporades aconseguint excel·lents resultats.

Així mateix, el SEFUV recorda que tant la inscripció en les activitats que organitza com en les escoles esportives es manté oberta tot l’any fins a exhaurir el nombre de places disponibles, com és el cas de l’escola de tennis i pàdel, que també ofereix cursos infantils.

La majoria de les activitats tenen lloc als tres campus universitaris (Blasco Ibáñez, Tarongers i Burjassot-Paterna), excepte algunes activitats aquàtiques i/o a l’aire lliure, i per a accedir cal inscriure’s a través de la web del Servei mitjançant l’aplicació d’Automatrícula.

El període d’activitat començarà el dia 1 de febrer i finalitzarà el 31 de maig: es tracta de la convocatòria per al segon quadrimestre del curs 2017-2018 amb propostes a l’aire lliure, com les activitats aquàtiques (escola de vela, per exemple); aeròbiques (aeròbic, aeròbox, aerògac, aerotònic…); rítmiques (zumba, bollywood, danses africana, clàssica i neoclàssica, contemporània, oriental, flamenc, sevillanes…); arts marcials (aikido, capoeira, karate); o de salut (pilates, ioga, tai-txi, etcètera).

Aquesta oferta, dissenyada amb la finalitat de promocionar una pràctica esportiva saludable, està dirigida tant als membres de la comunitat universitària com al públic en general que estiga interessat en l’activitat física, i, especialment, a col·lectius com Alumni UV, La Nau Gran, esport adaptat o estudiants Erasmus.

Més informació: