La Universitat de València acull les XXVII Jornades de la Asociación de Letrados del Tribunal Constitucional

  • Gabinet de la Rectora
  • 22 de novembre de 2021
 

Les jornades en les que participaran lletrats, magistrats i persones del món acadèmic tractaran les qüestions derivades de l’aplicació de l’estat d’alarma amb motiu de la pandèmia per COVID-19.

Des del dijous 18 de novembre i fins el dissabte 20 de novembre, el Saló d’Acte del Rectorat de la Universitat de València acull les jornades que porten per nom Estat d’alarma i constitució, les quals realitzen un anàlisi de les controvèrsies derivades de les mesures adoptades a causa de la pandèmia per COVID-19 i també repassaran les principals qüestions que ha tractat l’Alt Tribunal en els darrers anys. 


Les jornades, adreçades a lletrats, magistrats i persones del món acadèmic van donar el seu tret d’eixida en un acte que va comptar amb la participació de la rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre; el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig; el president del Tribunal Constitucional, Santiago Martínez-Vares; i el president de l’Asociación de Letrados del Tribunal Constitucional, Javier García Roca. 
Són nombroses les personalitats del món de la magistratura que participen en les jornades en les que s’abordaran temes com l’estat d’alarma i el control parlamentari, el control judicial de les mesures sanitàries adoptades en la pandèmia, l’estat d’alarma i la restricció dels drets, entre d’altres. 


L’encontre finalitzarà amb l’assemblea General Ordinària de l’Asociación. 
 

Galeria d'imatges