La Universitat de València celebra 30 anys d’Interreg i de la cooperació europea en La Nau

  • Vicerectorat de Cultura i Societat
  • 21 de setembre de 2020
 
Celebració a La Nau en 2019.
Celebració a La Nau en 2019.

Europa celebra el ‘Dia de la Cooperació Europea’ cada 21 de setembre amb un centenar d'esdeveniments gratuïts en nombroses ciutats. Un any més, no obstant la situació actual, i amb més ganes que mai, la Universitat de València s'ha sumat a aquesta commemoració amb una instal·lació es poden veure els projectes europeus que celebren els 30 anys d´Interreg i de la Cooperació Europea. Aquest projecte interactiu es pot visitar en el Claustre del Centre Cultural La Nau de la Universitat del 21 al 27 setembre.

Enguany, amb el lema ‘30 Anys Junts’, es presenta l'àmplia gamma de beneficis econòmics, socials i culturals, aconseguits a través de projectes de cooperació regional, des de la protecció mediambiental i turisme sostenible fins a serveis d'emergència per a majors i xiquets, o creació i promoció d'itineraris culturals i històrics. A més, la instal·lació de La Nau incorpora alguns panells interactius perquè els visitants puguen ser part activa i testar els seus coneixements sobre Europa i les seues regions.

Aquest esdeveniment està organitzat pel programa europeu Interact, de la Universitat de València, la Generalitat Valenciana amb la col·laboració del Centre Cultural La Nau.

Més informació:

Arxivat en: Cultura , Participació