La Universitat de València celebra la benvinguda del nou curs amb ZOO i JazzWoman

  • Servei d'Informació i Dinamització - Blasco Ibáñez
  • 17 d’octubre de 2019
 
Vista des de l'escenari de la plaça de Bous.
Concert de Benvinguda 2017. / Miguel Lorenzo

El Concert de Benvinguda a la Universitat de València se celebra aquest divendres, 18 d’octubre, amb el so reivindicatiu de ZOO i JazzWoman sobre l’escenari de la Plaça de bous de València. Les entrades, tant de grada com d’arena, estan exhaurides des de fa mesos.

L’estudiantat universitari gaudirà, un any més, d’aquesta cita musical que organitza la Delegació d’Estudiants de la Universitat de València a través del Servei d’Informació i Dinamització d’Estudiants (Sedi). El Concert de Benvinguda a la Universitat de València serveix, segons ha apuntat Meme Elizalde, Delegada de la Rectora per a l’Estudiantat, per reforçar els vincles entre la comunitat universitària, i es viu amb la  “il·lusió i esperança de qui comença un nou curs”. Elizalde també ha destacat la bona acollida del cartell i ha assenyalat que comptar amb ZOO i JazzWoman no ha estat aleatori ja que, a l’igual que els estudiants, aquests grups representen la reivindicació i recerca d’una societat més justa i igualitària, una qüestió que és necessari que “arribe a les institucions públiques”.

La banda valenciana ZOO ha anunciat que el concert de la festa de Benvinguda a la UV serà l’últim de la seua gira pel País Valencià i un dels últims que farà abans de descansar una temporada dels escenaris. Per la seua banda, JazzWoman pujarà a l’escenari amb el seu primer disc en solitari, Bagheera.

Amb els diners recaptats de la venda d’entrades, la Universitat de València dóna suport a la campanya Pobresa Zero, amb 180 organitzacions i entitats socials adherides, i que enguany, amb el lema “Ens volem sense pobresa i defensant el planeta”, convida tota la ciutadania a mobilitzar-se per la justícia i la igualtat.

A més del concert, la Benvinguda a la UV, que promou la Delegació d’Estudiants, també inclou altres propostes culturals amb què  es creen punts de trobada entre la comunitat universitària en diferents espais de la Universitat de València. Així, fins al 31 d’octubre, es pot visitar la XXII Mostra art públic / universitat pública amb sis obres que exploren les relacions entre art i ciència repartides en diferents ubicacions del campus de Burjassot. I fins al 24 d’octubre, s’està celebrant la XXIV Mostra de Teatre Universitari, en col·laboració amb l’Aula d’Arts Escèniques,  que ha representat, entre d’altres, ‘DE VINO Y SEFUÉ. Reflejo de un universo no tan paralelo’, d’Alexandre Tomás Martínez, text guanyador de la XVI edició dels Premis UV d’Escriptura de Creació.

 

Més informació:

Arxivat en: Cultura , Música