La Universitat de València cobreix el 100% de l’oferta de les seues titulacions de grau per al curs 2019/2020

 
Imatge d'arxiu d'estudiantat.
Imatge d'arxiu d'estudiantat.

Un any més la Universitat de València ha cobert la totalitat de les 8.750 places que oferta de primer curs en 2019-20 en 56 titulacions de grau i 6 dobles titulacions.

Els resultats de l’adjudicació confirmen la coherència de l’oferta de la Universitat amb les necessitats formatives de la societat valenciana, destacant que 25 titulacions han obtingut una nota de tall superior a 10. A més, 9 de les 15 titulacions amb una nota de tall més alta de tot el sistema universitari valencià corresponen a la Universitat de València, fet que evidencia l’elevada demanda d’estudis en la que és la més gran i històrica de les universitats valencianes.

Aquestes xifres demostren, en paraules de la vicerectora d’Estudis i Política Lingüística, Isabel Vázquez, que la Universitat de València continua treballant en una oferta formativa que respon adequadament a la demanda de la societat valenciana i que mereix la seua confiança.

Aquest curs, la Universitat de València ha rebut 16.421 sol·licituds en primera opció. De les places adjudicades, 61,73% ho ha estat a primeres opcions.

Després de l’assignació, un total de 29.981 estudiants han quedat en llista d’espera.

Les deu titulacions més demandades han estat Medicina, amb una nota de tall de 13,018 (la més elevada de tot el sistema valencià); Bioquímica i Ciències Biomèdiques (12,798); Física (12,690); Odontologia (12,590); Negocis Internacionals (12,214); Farmàcia i Nutrició Humana i Dietètica (12,162); el doble grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) i Dret (12,144); el doble grau en Dret i Ciències Polítiques i de l’Administració Pública (12,080); Biotecnologia (11,980); i Matemàtiques (11,964).

La Universitat de València oferia un grau completament nou per al proper curs (Intel·ligència i Analítica de Negocis), que arranca amb una gran demanda, com ho demostra la nota de tall, que se situa en el 11,417.

Aquesta nova titulació es troba en línia amb les ja llançades en els darrers anys (Ciència de Dades i Ciències Gastronòmiques) que se centren en les noves demandes de la societat, així com de dobles titulacions i dobles graus internacionals i de docència en anglès. Aquestes titulacions han evidenciat una molt bona acollida com evidencies les dades de les titulacions més demandades.

Segons Isabel Vázquez, “la gran demanda dels nostres títols demostra que la societat valora la capacitat de la Universitat de València per formar professionals altament qualificats, gràcies a una formació que es recolza en el lideratge investigador de la nostra institució a la Comunitat Valenciana i en els valors de una universitat pública que es projecta al món amb una vocació global”.

La matrícula dels estudiants admesos i la gestió de les llistes d’espera s’efectuarà ‘online’, i després de cada adjudicació de places s’haurà de procedir a la confirmació de la llista d’espera.

Tota la informació es troba en http://links.uv.es/xfw2yZx
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies