La Universitat de València cobreix la totalitat de les 8.800 places de primer curs oferides en graus per a 2021-2022

  • Gabinet de Premsa
  • 16 de juliol de 2021
 
Rectorat de la Universitat.
Rectorat de la Universitat.

La Universitat de València ha cobert, un any més, la totalitat de les 8.800 places de primer curs que oferia en les titulacions de grau per al curs 2021-2022. La institució compta amb 56 titulacions i 9 dobles titulacions, una més que el curs anterior, per la incorporació del programa de doble grau Dret-Economia.

Un total de 45 titulacions de la Universitat de València tenen una nota de tall superior a 10. Les 6 titulacions amb nota de tall més elevada, superior a 13, han estat el doble grau Física-Matemàtiques, amb una nota de tall de 13,649, que és la més elevada de totes les titulacions de la comunitat valenciana; Medicina (13,475); Bioquímica i Ciències Biomèdiques (13,390); la doble titulació Física-Química (13,319); Física (13,190); i Odontologia (13,165).

La bona acollida de l’oferta de la institució es reflecteix també en les 22.637 demandes rebudes en primera opció, i en les 50.344 sol·licituds que han quedat en llista d'espera.

La vicerectora d’Estudis i Política Lingüística, Isabel Vázquez, ha ressaltat la importància que té per a la Universitat de València, com a institució i servei públic, desenvolupar una oferta formativa renovada i actualitzada que forme professionals qualificats que puguen donar resposta a les necessitats i nous reptes de la nostra societat. En aquest sentit, la bona acollida de les titulacions de la nostra Universitat, i concretament el fet que l’oferta de places s’haja cobert completament, indica que és una oferta dissenyada per a atendre la realitat del nostre entorn i capaç d’adaptar-se als canvis.

També ha destacat l’aposta de la Universitat de València per posar en marxa programes de doble titulació que complementen de forma molt adequada la formació del nostre estudiantat i milloren la seua inserció professional. Així, aquest curs es posa en marxa el doble grau Dret – Economia, que ofereix una formació competitiva en els àmbits jurídics i econòmics, i està dirigit a formar professionals amb les competències necessàries per a ocupar responsabilitats en sectors regulats, nacionals i internacionals, sotmesos a regles específiques jurídiques i econòmiques que requereixen considerar els dos vessants.

La matrícula dels estudiants admesos es realitzarà de forma virtual a partir del proper dilluns 19 de juliol, i després es procedirà a l’adjudicació de llistes d’espera, per a això és important recordar que s'ha de confirmar després de cada adjudicació.

La Universitat de València acollirà a l’estudiantat matriculat el dilluns 13 de setembre.

La llista d’estudiants admesos en la Universitat per al pròxim curs es pot consultar en www.uv.es/preinscripcio. Així mateix, la informació sobre el procediment de matrícula es pot consultar en www.uv.es/graus/matricula i el funcionament de les llistes d’espera en www.uv.es/espera

Arxivat en: Preinscripció