La Universitat de València i el col·legi Lycée Français de València signen un conveni de col·laboració

  • Gabinet de la Rectora
  • 27 de setembre de 2019
 

El conveni subscrit per la Universitat de València i pel col·legi Lycée Français de València reforçarà les relacions institucionals entre les dues institucions i fomentarà l’intercanvi d’experiències i persones en els camps de la docència, recerca i cultura.

La rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre i el director del col·legi Lycée Français de València, Régis Raufast, han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual ambdues institucions reforcen els nexes ja existents per tal de fomentar l’intercanvi d’experiències i personal en els camps de la docència, de la recerca i de la cultura.

El conveni, signat mitjançant la col·laboració del vicerectorat de Formació i Programes Formatius estableix que les institucions signants es comprometen a l’assessorament mutu, l’intercanvi d’informació d’interès per als membres de la comunitat acadèmica a través de la realització de jornades informatives i visites guiades de tots dos centres educatius, a l’intercanvi recíproc de llibres i publicacions i altres materials de recerca i docència, a col·laborar en el marc del programa Stage en enterpise, perquè els alumnes de 3ème (3r de l’ESO) puguen realitzar l’estada de pràctiques a la UV, a col·laborar per acollir al Lycée Français estudiants de Graus de la UV que hagen de fer pràctiques orientades a l’ensenyament, entre d’altres.

La rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre ha destacat que "aquest conveni és important per a la Universitat ja que consolida la llarga col·laboració entre ambdues entitats". A més, ha volgut remarcar que "també obri noves vies de futur per a una col·laboració més intensa perquè els estudiants del Lycée Français coneguen millor la nostra Universitat, l'oferta docent en l'aula i l'oferta de pràctiques i mobilitat". 

La vigència del present acord tindrà una durada de quatre anys amb possibilitat de pròrroga per altres quatre més sempre que ambdues parts hi estiguen conforme.

A l’acte també han participat la vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius, M. Adela Valero; la delegada de la Rectora per a la Incorporació a la Universitat, M. José Lorente; la directora d’Estudis Espanyols, Manuela Guevara.