La Universitat de València condemna les accions terroristes a Catalunya i expressa la seua solidaritat amb les víctimes i les seues famílies

  • Gabinet de Premsa
  • 19 d’agost de 2017
 
La Universitat de València condemna les accions terroristes a Catalunya i expressa la seua solidaritat amb les víctimes i les seues famílies

La Universitat de València, d’acord amb els seus Estatuts, està al servei del desenvolupament intel·lectual i material dels pobles, del coneixement i de la pau. Com a institució pública, la Universitat de València s’ha expressat reiteradament a través dels seus òrgans de govern en contra de l’ús de la violència, condemnant tots els actes de terrorisme.

La Universitat de València condemna les accions terroristes que s’han succeït a Barcelona i Cambrils, i expressa la seua solidaritat amb les víctimes i les seues famílies, així com el reconeixement a les forces de seguretat i serveis d’emergència i la sensibilitat de la ciutadania que s’ha mobilitzat en aquests moments tan  difícils.

Com a institució membre de la Xarxa d’Universitats Vives, la Universitat de València, a través del seu rector, s’ha adreçat als rectorats de les universitats catalanes per expressar-los el condol de la nostra comunitat universitària.

Així mateix, la Universitat de València va invitar la comunitat universitària a unir-se al minut de silenci convocat divendres a la plaça de Manises de València, convocat per la Generalitat Valenciana.