La Universitat de València convoca 25 ajudes formatives per al foment de l’ocupació de qualitat d’universitaris amb discapacitat

  • Fundació General UV
  • 11 de març de 2021
 
Una dona amb discapacitat participa en una entrevista de treball.
Una dona amb discapacitat participa en una entrevista de treball.

La Universitat de València, a través del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, i amb la col·laboració de Banco Santander, ha posat en marxa la segona edició del programa Capacitas per a impulsar la inserció professional de l’estudiantat i les persones titulades universitàries amb discapacitat. El termini d’inscripció està obert fins el pròxim 9 d’abril.

La convocatòria d’enguany ofereix un màxim de 25 beques formatives en ocupabilitat que seran gestionades per la Fundació General de la Universitat de València, a través del servei d’ocupació de la Universitat de València, UVocupació.

Capacitas té com a objectiu principal impulsar la inserció professional en diferents entitats de les persones participants en el programa, fomentant l’ocupació de qualitat mitjançant itineraris d’assessorament laboral, accions formatives i sensibilització a les empreses. Així, l’alumnat de Capacitas adquirirà competències, eines i recursos per a la millora de la seua ocupabiltat com ara la capacitació per a traçar un pla d’acció que potencie el seu perfil professional.

L’any passat, durant la primera edició d’aquest programa, UVocupació, a través de la seua secció especialitzada en atenció a la discapacitat, va aconseguir la inserció laboral de 9 participants.

Més informació: