La Universitat de València convoca ajudes per impulsar la igualtat de gènere

  • Unitat d'Igualtat
  • 9 de gener de 2019
 
Imatge d'arxiu d'un acte per la igualtat de gènere.
Imatge d'arxiu d'un acte per la igualtat de gènere.

Per seté any consecutiu la Universitat de València convoca ajudes econòmiques per a l'organització de conferències, jornades i altres actes públics que tinguen la finalitat d’impulsar la igualtat de dones i homes i la visibilitat de les dones en l'àmbit universitari.

El termini per lliurar les sol·licituds acaba el proper 31 de gener. Es poden presentar totes les associacions, grups o persones que presten serveis a la Universitat de València. El Vicerectorat d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat a través de la Unitat d’Igualtat gestiona un any més aquesta convocatòria i tant les bases com les sol·licituds estan disponibles al taulell d’anuncis de la Universitat de València https://webges.uv.es/uvTaeWeb/  i a la pàgina web de la Unitat d’Igualtat http://www.uv.es/igualtat 

Paral·lelament, la Delegació d’Estudiants i el Vicerectorat d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat, convoquen també ajudes dirigides a associacions i col·lectius estudiantils per a la realització d’activitats socioculturals en el marc de De març a novembre per la Igualtat.

Ambdues convocatòries responen al compliment i als objectius concrets del Pla d'Igualtat de la institució.

Més informació:

Arxivat en: Unitat d'Igualtat