La Universitat de València, dins de les finals autonòmiques

  • 3 de març de 2017
 
Padel

La Universitat de València va tornar amb set victòries de la cinquena jornada CADU, disputada el passat 28 de febrer enfront de la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló, la qual cosa li porta a jugar les finals del Campionat Autonòmic d’Esport Universitari, el pròxim dia 8, en 10 dels 12 enfrontaments per equips, a més del tennis i el pàdel.

Jugaran, doncs, la final els conjunts de bàsquet masculí i femení, voleibol masculí i femení, rugbi masculí i femení, futbol masculí, futbol-7 femení, handbol femení i futbol sala masculí, als quals se sumen els combinats de tennis i pàdel en totes les categories (femení, masculí i mixts) després de vèncer dimarts passat a la de Castelló dos a u en ambdues modalitats.

Amb aquests excel·lents resultats, la Universitat organitzarà i acollirà, a més, les finals durant tota la jornada del dimecres en quatre emplaçaments diferents. Els partits es disputaran als campus de Blasco Ibáñez i dels Tarongers, al camp de rugbi del llit del riu Turia i al Pavelló de la Malvarrosa.

La cinquena jornada
Les seleccions de bàsquet van triomfar també aquesta vegada; i fora de casa. Els equips visitants es van imposar als locals amb folgats marcadors: 38-83 per al combinat masculí i 20-103 per al femení. En voleibol, xics i xiques van acabar victorioses guanyant 3-0.

No tan sobrats es van veure els jugadors de l’equip de futbol, que van empatar amb la UJI a causa d’una malmesa falta cap al final de la segona part. No obstant això, el 2-2 va ser suficient per a ficar als xics de la Universitat de València de cap en la final autonòmica. 

Renyida va estar també la disputa per la final d’handbol. Les xiques de Sagrario Santana van aconseguir finalment la victòria amb un justíssim 28-27, mentre que els seus homòlegs masculins es van haver de conformar amb un 29-32 que els va deixar fora de la competició del dia 8.

En futbol sala, en canvi, va ser el combinat masculí el que es va classificar amb un 2-4. Les xiques, encara que justes, van perdre 4-3.