La Universitat de València enceta el Nadal amb un concert hui divendres

  • 9 de desembre de 2016
 
La Universitat de València enceta el Nadal amb un concert

Les agrupacions musicals de la Universitat de València preparen una programació musical molt intensa amb motiu de les festes de Nadal en diverses ciutats i espais universitaris. Un total de 10 concerts, amb l’actuació destacada al Palau de la Música de València, hui divendres 9 de desembre, a les 19:30 hores.

En el concert hi actuaran l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, l’Orfeó Valencià i, a més, quatre corals infantils: l’Escola Coral la Nau de la Universitat de València, l’Orfeó Valencià Infantil, l’Escola Coral de l’Eliana i l’ Escola de Música Camp de Morvedre.  

L’Orquestra Filharmònica de la Universitat ha preparat per a l’actuació al Palau de la Música un concert característic d’aquests dates. Segons explica el seu director, Hilari Garcia, “el programa està especialment pensat per a un públic juvenil i infantil, amb música festiva i lúdica”, de manera que la primera part l’Orquestra Filharmònica interpretarà ‘El carnestoltes dels animals’, de Camille Sant-Saëns (1835-1921), a on els menuts podran identificar què animal està sonant a través de la música. 

En la segona part, l’Orquestra, junt amb l’Orfeó València, els quatre cors infantils, la soprano Marta Mathéu i el baríton Vicente Antequera, interpretaran ‘Missa dels xiquets’, de John Rutter (1945). El programa, al detall: http://links.uv.es/6OwSWoi

L’escena del Palau comptarà amb vora 200 intèrprets en aquest concert que reuneix diverses formacions i que enguany celebra ja la quarta edició. Les entrades per a aquest concert poden adquirir-se a través d’aquest link http://www.entradas.com i a les taquilles del Palau de la Música de València. 

A més d’aquest primer concert, les distintes formacions musicals universitàries oferiran diversos concerts en altres ciutats i espais universitaris pel Nadal. Més informació: http://links.uv.es/3LfF0RC