La Universitat de València expressa el seu suport als equips professionals que lluiten contra l’incendi de Llutxent

  • Gabinet de la Rectora
  • 9 d’agost de 2018
 
Incendi Llutxent
Fotografia: Consorci Provincial de Bombers de València

La Universitat de València vol manifestar tot el seu suport a les i els professionals del 112 Generalitat Valenciana, el Consorci Provincial de Bombers de València, les brigades forestals de la Diputació de València i la Unitat Militar d’Emergències que actualment lluiten contra els diversos focs que afecten a la Comunitat Valenciana, especialment el que continua actiu a les comarques de La Vall d’Albaida i La Safor.

La institució també vol agrair a les policies locals, nacional, Guàrdia Civil, Protecció Civil, Creu Roja i treballadors i treballadores municipals que estan lluitant per frenar l'incendi de Llutxent. Així mateix, donar les gràcies a les nombroses entitats com el Real Club Náutico de Gandia, el Museu Faller de la mateixa localitat, el Club de Tenis, hotels, taxis, comerciants i tot el voluntariat que s’ha prestat a ajudar a les persones desallotjades a causa del foc.

A més, la Universitat de València manifesta la solidaritat amb les persones i ajuntaments afectats. La Universitat lamenta la trista situació que ha provocat l’incendi que segons l’última perimetració, ha cremat 3.000 hectàrees afectant als termes municipals de Gandia, Llutxent, Ador, Quatretonda, Pinet i Barx.

Arxivat en: