La Universitat de València i GEMME signen un conveni de col·laboració en matèria de mediació

  • Gabinet de Premsa
  • 21 de juny de 2019
 
María Elena Cobas, Javier Plaza, Juan Fco. Mejías Gómez.
María Elena Cobas, Javier Plaza, Juan Fco. Mejías Gómez.

La Universitat de València i GEMME (Groupement européen des magistrats pour la médiation) han signat un conveni de col·laboració en matèria de mediació. GEMME és l'associació europea de jutges i magistrats per la mediació, de la qual formen part, de manera excepcional, acadèmics de reconegut prestigi en la matèria, com el professor de la Universitat Javier Plaza Penadés.

GEMME ha promogut, mitjançant el seu vicepresident institucional, el magistrat-jutge Juan Fco. Mejías Gómez, la signatura d'aquest conveni amb la Universitat de València, del qual la direcció acadèmica recau en el grup de recerca  (d'excel·lència) GIUV 2013-118 de «Dret Privat Europeu», que té com IP a Javier Plaza, i que compta amb prestigiosos components com la professora María Elena Cobas, que també va estar present en l'acte de signatura de la memòria de l'esmentat conveni.

Per a aquest conveni, s'ha previst principalment la participació conjunta UV-GEMME en congressos, seminaris i projectes d'investigació nacionals i europeus.
 

Arxivat en: Estudis