La Universitat de València, en la III Feria Presidente de la República de Perú

  • 30 de novembre de 2016
 
III Feria Presidente de la República de Perú

Representants de la Universitat de València han participat en la III Feria Presidente de la República de Perú. Dins de la seua política d’internacionalització, la Universitat ha estat present en aquesta iniciativa, celebrada a Cuzco els dies 25 i 26 de novembre. Per l’estand de la Universitat han passat més de 700 estudiants.

El vicerector d'Estudis de Postgrau, Rafael Crespo, acompanyat per una delegació del Servei de Relacions Internacionals i Cooperació i del Servei d'Estudiants, ha estat present juntament amb els representants d'altres seixanta-dues institucions d'educació superior i ambaixades de tot el món.

Segons les dades de l'organització, més de 4.000 estudiants s'han acostat durant aquests dos dies al Centre de Convencions de Cuzco per a conèixer de primera mà l'oferta de postgrau de les universitats participants. Per l’estand de la Universitat de València han passat més de 700 d'aquests estudiants interessats a estudiar en la nostra institució.

Les beques del Programa Nacional de Beques i Crèdit Educatiu (PRONABEC) del govern del Perú tenen com a objecte finançar la formació dels seus joves graduats i graduades oferint-los la possibilitat d'obtenir un títol de postgrau en universitats estrangeres de prestigi.

Per a més informació sobre el programa: www.pronabec.gob.pe