La Universitat de València s’imposa en el quart derbi de la Lliga CADU enfront de la Politècnica

  • 10 de febrer de 2017
 
Quart derbi de la Lliga CADU

I la Universitat de València va fer ple. Tant com a local com a visitant, la Universitat es va endur la victòria en tots els partits de la competició per equips que es van disputar, dijous 9 de febrer, enfront de la Universitat Politècnica de València en la quarta jornada de la Lliga del Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU).

El derbi va començar al migdia a les instal·lacions de la Universitat de València de la mà de la selecció de futbol sala masculí. La selecció dirigida per Javier Arnau es jugava la passada a la final davant la Politècnica i ho va aconseguir amb un còmode 7-3. Els xics de la Universitat de València van jugar “amb moltes ganes i amb ambició”, tal com va dir el seu entrenador, i açò els va servir per a assegurar la plaça en el partit de la final.

Els companys de futbol masculí es van enfrontar a continuació amb els de la Politècnica al camp de futbol del Campus dels Tarongers, imposant-se amb un folgadíssim 4-0. 

Les seleccions de bàsquet, masculina i femenina, també van triomfar a casa. Van jugar a la sala nord de l’Aulari V i, malgrat la rivalitat esperada, tant uns com uns altres tancaren la jornada victoriosos amb 81 punts en el marcador per al combinat femení, enfront dels 51 punts de la Politècnica; i amb 74 punts per a la selecció masculina de José Manuel Casares davant els 38 de l’equip visitant.

Simultàniament, les xiques de futbol sala femení van disputar la seua trobada al Pavelló Universitari. Les d’Ángel Zurilla, que afrontaven amb il·lusió la jornada, van resultar igualment vencedores davant una Politècnica que no va ser rival. El resultat: 5-1. Ara estan més a prop de la final, cosa que es decidirà en la pròxima trobada.

Com a visitants, les seleccions de la Universitat de València van disputar totes les trobades al Pavelló de la Universitat Politècnica de València. Van inaugurar la jornada les xiques de la selecció d’handbol femení i, després d’elles, ho van fer els seus companys de la selecció masculina. L’equip d’handbol femení, dirigit per Sagrario Santana, va encertar en esperar un “partit complicat”, no obstant això, va aconseguir imposar-se amb un 20-26 a les locals. “Les jugadores tenien ganes de tornar a la competició i estaven motivades per a aconseguir l’objectiu”, assenyalava l’entrenadora.

El mateix va ocórrer amb els seus homòlegs masculins. L’equip de Juan Ángel Perdigón, encara que un poc just, es va endur el triomf a casa amb un 22-27. Ja preveia el tècnic que el partit es presentava amb una “gran rivalitat”, donades les circumstàncies, doncs les lesions han estat constants en aquesta temporada. No obstant això, el conjunt de la Universitat ja pot respirar tranquil perquè estarà present en la final.

I més victòries per a la Universitat, també en voleibol femení. Sobradíssim el combinat de les xiques que va acabar amb un celebrat 0-3, el mateix marcador que els seus companys de voleibol masculí.

Pàdel i tennis
La quarta jornada de CADU, que es va jugar ahir a la Politècnica, posa al capdavant de la lliga a l’equip de pàdel de la Universitat de València. La victòria va ser rotunda: el conjunt es va tornar a casa amb un 3-0 perfecte. L’individual masculí va ser per a Javier Santonja amb un 6-4 i per a Jorge Falcó amb un 6-1; en l’individual femení, es van imposar, com estava previst, Tamara Icardo i Paloma Cerdà amb sengles 6-1; i la parella mixta, formada per Paula Pastor i Javier Rodríguez, va guanyar amb 6-3 i 6-4. “Amb aquesta victòria estem molt a prop de jugar, un any més, la final del CADU”, va celebrar el seu entrenador, Jorge Bellmont.

En tennis, la Universitat es va endur l’individual masculí, amb David Sánchez (6-4, 7-6), encara que la Fortuna no va acompanyar el mixt de Raúl Gil i Paula Álvarez. La parella va haver de jugar el set de desempat caent 10-8 en el supertiebreak. Tampoc va haver-hi sort amb l’individual femení que, disputat per Andrea Cervera, el guanyà la Politècnica.