La Universitat de València i Konica Minolta convoquen una nova edició del Konica Minolta University Contest

  • Gabinet de Premsa
  • 28 d’octubre de 2017
 
Cartell del concurs.
Cartell del concurs.

La Universitat de València i Konica Minolta han subscrit un conveni per a promoure la participació dels estudiants matriculats en el curs 2017/2018 en el Konica Minolta University Contest. La iniciativa té com a objectiu donar suport a les institucions d’educació superior per a construir un campus digital i augmentar la qualitat dels seus serveis.

Aquesta convocatòria té com a objectiu seleccionar tres equips d’estudiants que representaran a la Universitat de València en aquest certamen internacional. Cada equip ha d’estar format per un mínim de tres i un màxim de cinc membres, i podrà incloure, en qualitat de tutor o tutora, un membre del personal de la universitat (PDI i/o PAS).

D’aquesta manera, els estudiants tindran una oportunitat única de participar en un projecte de cooperació internacional entre universitats i empreses. Els participants en el concurs analitzaran el flux de treball diari d’informació i documentació en la seua universitat per a recomanar una alternativa o millores innovadores.

Universitats, escoles i institucions d’ensenyament superior europees han posat el focus d’atenció en l’organització eficient per a augmentar la seua competitivitat. Com a un dels proveïdors líders de serveis IT, Konica Minolta recolza aquest procés en les universitats organitzant aquest certamen internacional. “Per a entregar l’anàlisi amb èxit, els alumnes necessiten comprendre el flux de treball subjacent, proposar una solució viable i innovadora, així com els beneficis derivats per a la universitat”, explica Manuel Arroniz, director de Desenvolupament de Negoci Internacional de Konica Minolta.

Per a ser admés en el concurs és requisit imprescindible estar matriculat en una titulació de grau, màster o doctorat de la Universitat de València i certificar un nivell mitjà d’anglés (mínim B2 segons el Marc Comú Europeu de Referència per als Idiomes: aprenentatge, ensenyament, avaluació (MCER)).

El termini de presentació de sol·licituds començarà el 26 d’octubre i finalitzarà el 20 de novembre de 2017. A més, a tots els i les estudiants que completen el projecte se’ls podrà reconéixer en el seu expedient 1 crèdit ECTS.

Els tres projectes seleccionats per la Universitat de València seran avaluats per un jurat nacional juntament amb la resta de projectes dels alumnes les universitats dels quals participen en el Konica Minolta University Contest. Tots els equips preseleccionats seran convidats al Premi Nacional en març de 2018.

El premi per a l’equip guanyador nacional inclou un viatge de tres dies a Amsterdam en març de 2018, mentre que el premi per a l’equip guanyador internacional inclou un viatge de tres dies a Lisboa en novembre de 2018.

Més informació: