La Universitat de València lliura els Títols de Funcionaris de Carrera

  • Gabinet de la Rectora
  • 16 de setembre de 2019
 
La Universitat de València lliura els Títols de Funcionaris de Carrera

48 funcionaris i funcionàries de la Universitat de València reben el diploma que acredita l’obtenció del seu lloc de treball.

El Saló d’Actes de l’edifici de Rectorat de la Universitat de Valencia ha acollit aquest matí l’acte de lliurament dels Títols de Funcionaris de Carrera als treballadors i treballadores que van accedir als seus llocs de treball en els anys 2016, 2017 i 2018.

Un total de 48 funcionaris i funcionàries de les diferents escales han rebut de la ma de la rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre el diploma que els acredita el seu lloc de treball a la Universitat.

La rectora, que ha estat acompanyada per el gerent de la Universitat de València, Juan Vicente Climent; i pel vicegerent de Recursos Humans i Organització Administrativa, José Ramírez; ha volgut agrair als guardonats la seua tasca i dedicació, la qual contribueix a millorar la qualitat dels serveis que presta la Universitat de València. A més, també ha volgut remarcar i reconèixer els esforços que ha realitzat el Personal d’Administració i Serveis (PAS) en els darrers anys per tal de traure endavant el seu treball, a conseqüència de la baixa taxa de reposició imposada per la Generalitat.  

“És per a mi una satisfacció veure com les persones que aposten per la Universitat de València van estabilitzant-se dins de la nostra universitat”, ha assenyalat la rectora. A més, ha posat en relleu l’important paper del PAS, ja que sense “el personal d’administració i serveis i el personal docent, que treballen dia a dia en els diferents departaments, en els diferents centres, en els serveis centrals de la Universitat de València, seria impossible donar el servei als estudiants, el centre de la comunitat universitària".