La Universitat de València obri hui les seues portes per a informar de l’accés als aprovats de la Selectivitat

  • 17 de juny de 2017
 
La Universitat de València obri hui les seues portes per a informar de l’accés als aprovats de la Selectivitat

Hui dissabte, 17 juny, el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) organitza una sèrie de sessions informatives sobre l’accés i l'ingrés a la Universitat de València adreçades als futurs universitaris i les seues famílies. Les notes de la primera fase de la Selectivitat ja es poden consultar.

La nota de la Selectivitat es pot consultar clicant ací.

L’hora de començament de cada sessió informativa de hui dissabte és les 9:30, les 11:00 i les 12:30 a l'Aulari III situat en l'avinguda de Menéndez y Pelayo, s/n,  46010 València.

Per assistir-hi no cal inscripció prèvia. Els participants rebran la Guia de graus de la Universitat de València i la Guia de Ponderacions, notes de tall i oferta d’estudis així com també altra informació d’interés.

El Dissabte d’Informació és la darrera acció del Programa Conèixer la Universitat i consisteix a unes sessions informatives sobre l’accés a la universitat i la preinscripció de la mà dels tècnics del Servei.

La Universitat considera que aquest és un bon moment per a reforçar la informació i el suport que ofereix a totes les persones interessades en accedir als graus, i més en un curs que s’ha presentat especialment complex pel que fa a la normativa d’accés i d’admissió i just després de la publicació dels resultats de les proves d’accés el dia 16 de juny.

La preinscripció al districte universitari valencià començà el 12 de juny i el 14 de juliol els interessats ja podran saber en quins estudis han estat admesos o en quines llistes d’espera figuren si fóra el cas. Tot seguit, podran acudir a les assemblees informatives dels graus (al voltant del 17 de juliol) prèvies a la matrícula (del 18 al 21 de juliol per als estudiants de primer curs de grau).

Tota la informació sobre el dissabte d'informació, clicant ací.