La Universitat de València ofereix cinc beques per als seus estudiants més emprenedors

  • Gabinet de Premsa
  • 15 de setembre de 2018
 
Imatge de detall de la web del programa.
Imatge de detall de la web del programa.

Ja està oberta la convocatòria per a la II edició del Programa “i2: Estudiant x emprenedor” a València, una iniciativa dissenyada pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) amb suport de Banco Santander, a través de Santander Universidades, i impulsada per la Generalitat i les cinc universitats públiques del seu campus d’excel·lència CH5O.

El programa ecuadrado –com l’anomenen els estudiants– cerca entrenar els joves de qualsevol titulació en la creació d’iniciatives de negoci amb suport d’empresaris locals. La recepció de candidatures romandrà oberta fins al 21 de setembre i està dirigida a estudiants de grau o postgrau de qualsevol àmbit de coneixement de la Universitat de València.

La beca s’estendrà fins al mes de novembre i ofereix 30 hores de formació diferencial en temàtiques vinculades a lideratge, gestió d’equips, models de negoci, creativitat, negociació i habilitats comunicatives. Aquestes sessions pràctiques brindaran als joves seleccionats eines per a guiar al seu equip en el desenvolupament d'una idea emprenedora i els ajudaran en el desenvolupament de competències clau per al seu futur professional.

El programa es realitzarà de forma simultània en les cinc universitats públiques valencianes: Universitat de València , Universitat d’Alacant, Universitat Politècnica de València, Universitat Jaume I de Castelló i Universitat Miguel Hernández, combinant tallers, experiències i dinàmiques de treball en equip.

Al novembre, els grups de totes les universitats faran la presentació final dels seus projectes enfront dels seus companys i els empresaris participants.

Connexió entre universitat i empresa

L’ecuadrado consisteix en la creació d'equips multidisciplinaris conformats per un estudiant tutor que coordina a altres quatre companys de diverses titulacions i per un empresari-mentor que els orienta i recolza per a generar idees i establir propostes reals de negoci.

El programa ofereix a estudiants i empresaris la possibilitat de viure una experiència única: d'una banda, brinda als joves competències i habilitats que afavoreixen la seua ocupabilitat, alhora que els connecta directament amb el món de l'empresa; i per un altre, incorpora als empresaris a formacions dinàmiques on s'actualitzen en les últimes metodologies i estrenyen llaços amb els joves, facilitant la detecció del talent per a les seues empreses.

Més informació del programa i les beques: http://www.e2.cise.es/

Arxivat en: Emprenedoria