La Universitat de València organitza les finals de CADU

  • Servei d'Esports
  • 4 de març de 2019
 
Un jugador d'handbol, a la Universitat.
Un jugador d'handbol, a la Universitat.

Aquest dimarts, 5 de març, la Universitat de València serà l’organitzadora de les finals del Campionat Autonòmic d’Esports Universitaris (CADU) per equips. Hi participaran 10 de les seues seleccions, més l’equip de pàdel.

La Universitat disputarà les finals representada pels equips de  bàsquet masculí (contra UCV), bàsquet femení (contra UA), handbol femení (contra UA), futbol femení (contra UA), futbol sala masculí(contra UCV), futbol sala femení (contra UA), rugbi 7 masculí (triangular: UV, UCH i UPV), rugbi 7 femení (triangular: UV, UPV i UJI), voleibol masculí (contra UPV) i voleibol femení (contra UA), a més de pàdel contra la UCV. Les seleccions d’handbol masculí, futbol masculí i tenis no van aconseguir passar a la final.

Horaris i les ubicacions dels partits, clicant ací.

El gruix de tots els partits es disputarà a les instal·lacions esportives del campus de Blasco Ibáñez (Aulari V, Nord i Sud, Pavelló Universitari, i les pistes exteriors). Els partits de futbol sala es desenvoluparan al Pavelló Municipal de Benimaclet (Daniel Balaciart, s/n – València) i el de rugbi tindrà lloc al Camp de Rugbi del riu Túria (Tram V).

A l’espera de conèixer els resultats de la jornada final, la Universitat de València ja té quatre seleccions classificades per als Campionats d’Espanya Universitaris (CEU), amb els equips d’handbol masculí i femení, voleibol masculí i futbol sala femení. El CEU tindrà lloc a la Comunitat Valenciana, cita organitzada de manera conjunta entre les universitats (públiques i privades) valencianes.

Tots els partits seran retransmesos via streaming i se’n podran consultar els resultats i seguiment en les xarxes socials del SEF.

Arxivat en: Esports