La Universitat de València participa en el projecte europeu CeBMI (Erasmus+ K2)

  • Gabinet de Premsa
  • 19 de febrer de 2020
 
El vicerector Carles Padilla, amb investigadores de la Facultat de Fisioteràpia.
El vicerector Carles Padilla, amb investigadores de la Facultat de Fisioteràpia.

La Universitat de València participa en el projecte europeu CeBMI (Erasmus+ K2), que que tindrà una duració de tres anys, i en el qual intervindran investigadores de la Facultat de Fisioteràpia. El projecte implementarà un centre de BMI (Biomedical and Medical Informatics) per a donar suport a la creació i difusió de cursos interdisciplinaris en BMI i facilitar un entorn idoni per a la col·laboració entre les universitats tècniques i mèdiques, així com amb les empreses relacionades amb BMI.

El projecte europeu University-industry educational Centre in advanced Biomedical and Medical Informatics (CeBMI) ha iniciat la seua marxa dins de la convocatòria d'Aliances per al Coneixement Erasmus+ K2. La participació conjunta en el projecte d'institucions educatives i empreses donarà suport a una nova tendència d'educació interdisciplinària en l'ús de les tecnologies de la informació en l'àrea mèdica i biomèdica.

El consorci està format per 13 institucions de nou països de la Unió Europea entre les quals es troben universitats i institucions educatives com Žilinská Univerzita (Eslovàquia), Leeds Beckett University (Regne Unit), Institute for Medical Informatics of the Technical University of Braunschweig (Alemanya), Università Campus Bio-Medique di Roma (Itàlia), Universidad Rey Juan Carlos (Espanya), University of Oulu (Finlàndia), University of Ostrava (República Txeca) i la Universitat de València.