La Universitat de València premia els seus esportistes en la IX Gala de l’Esport

  • Servei d'Esports
  • 19 d’octubre de 2017
 
Presentació dels entrenadors en la darrera Gala de l'Esport.
Presentació dels entrenadors en la darrera Gala de l'Esport.

La Universitat de València homenatjarà els seus millors esportistes en la novena edició de la Gala de l’Esport. L’acte tindrà lloc a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació (Campus de Blasco Ibáñez), dimarts que ve, 24 d’octubre, en una cerimònia presidida pel rector Esteban Morcillo, que estarà acompanyat pel vicerector de Cultura i Igualtat, Antonio Ariño, i el director del Servei d’Educació Física i Esports, José Campos.

La cerimònia també comptarà amb la presència del director general d’Esports de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya, i la regidora delegada d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, entre altres autoritats de l’esport valencià.

L’objectiu d’aquest esdeveniment és reconéixer els esportistes de les diferents competicions que, al llarg de la passada temporada, han aconseguit grans mèrits en l’esport. 

Enguany, els esportistes premiats seran Neus Motoso, exjugadora de la selecció de futbol femení; Vladis Nagiev, exjugador de la selecció de voleibol masculí; Estela Benita, karateka; Juan Calvo, exregatista i actual seleccionador de l’equip de vela; i, com a Institució, rebrà el premi el Llevant UDF.

Durant l’acte es farà ressò de totes les medalles aconseguides pels esportistes en els diferents campionats, tant autonòmics com d’Espanya, universitaris, així com els bons resultats internacionals obtinguts en els Campionats d’Europa Universitaris, després de collir diversos metalls amb la representació dels equips de futbol, karate, judo, taekwondo i rugbi.

A més de reconéixer els èxits esportius, aquesta cerimònia també servirà per a presentar a les seleccions que representaran a la Universitat de València cada jornada en la competició universitària autonòmica, el CADU (Campionat Autonòmic d’Esport Universitari), i més endavant en els CEU (Campionats d’Espanya Universitaris).