La Universitat de València premia els seus esportistes, en l’onzena Gala de l’Esport

  • Servei d'Esports
  • 31 d’octubre de 2019
 
Imatge d'una competició femenina en la Universitat.
Imatge d'una competició femenina en la Universitat.

La Universitat de València homenatjarà els seus millors esportistes en l’onzena edició de la Gala de l’Esport. L’acte tindrà lloc dimecres que ve, 6 de novembre, a les 18 hores, a la sala d’actes Sanchis Guarner de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.

L’objectiu d’aquest acte és reconèixer els esportistes de les diferents competicions que tingueren grans èxits en la temporada passada. 

Aquest any els esportistes premiats són Elena López, exjugadora de la selecció de rugbi 7, Adrián Pastor, exjugador de la selecció de voleibol, i Andrea Micó, exjugadora de la selecció de frontenis. En aquesta edició hi haurà un guardó per a l’esport adaptat, que correspondrà a Gabi Calvo, jugador de la selecció de futbol sala en cadira de rodes elèctriques. 

Quant a les institucions, es reconeixerà la labor de la Generalitat Valenciana i dels Ajuntaments de València, Cullera, Ares dels Oms i Titagües en suport de l’organització dels diferents campionats d’Espanya de què s’ha ocupat la Universitat de València. 

En l’acte es recordaran totes les medalles que guanyaren els esportistes en els diferents campionats universitaris, tant autonòmics com nacionals, així com els bons resultats internacionals obtinguts en els campionats universitaris d’Europa, amb la representació dels equips de handbol femení, voleibol femení, karate, judo i taekwondo.

A més de reconèixer els èxits esportius, la cerimònia servirà també per a presentar les seleccions que representaran la Universitat de València en la competició universitària autonòmica, el Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CAEU), i més endavant en els Campionats d’Espanya Universitaris (CEU). 

Autoritats

La cerimònia serà presidida per la rectora, Mavi Mestre, que estarà acompanyada pel vicerector de Cultura i Igualtat, Antonio Ariño, i el director del Servei d’Educació Física i Esports, Vicente Añó. També hi estaran presents el director general d’Esports de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya, i la regidora delegada d’Esports de l’Ajuntament de València, Pilar Bernabé, entre altres autoritats de l’esport valencià.