La Universitat de València, premiada en la Gala de l’Esport d'Ontinyent

  • Gabinet de Premsa
  • 29 de juny de 2018
 
Imatge de la facultat.
Imatge de la facultat.

La Universitat de València serà premiada aquest divendres (29 de juny) en la Gala de l’Esport 2018 d’Ontinyent. Durant la cita es realitzarà un reconeixement a la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (FCAFE), en el primer any en què s’han graduat estudiants de la titulació al Campus d’Ontinyent.

L’acte començarà a les 20 hores al Teatre Echegaray. Hi haurà una mostra del que va ser la Gimnastrada Universitària, on va participar tota la comunitat educativa d’Ontinyent, des de col·legis de primària, instituts i la pròpia facultat.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, va explicar que la Universitat de València “ha estat una peça clau en el desenvolupament de l’activitat física en la ciutat per diferents motius: un dels més importants és participar de les sinèrgies entre institucions públiques que van permetre inversions a Ontinyent en instal·lacions esportives i en nous laboratoris en la seu universitària”.

Un altre dels motius que es van esgrimir en el Consell d’Esports és la implantació de les estudiants en els clubs ontinyentins. S’estan fent les pràctiques de la carrera i les investigacions en els TFGs sobre els clubs d'Ontinyent, concretament en el Club Ciclista Ontinyent, i s’està treballant conjuntament amb els clubs. També s’ha destacat l’augment de nivell que s'han produït en alguns clubs perquè els estudiants han format part dels equips sèniors i entrenen amb clubs com el Martínez Valls de Bàsquet o el Club de Voleibol Ontinyent.