La Universitat de València, primera valenciana i quarta d’Espanya al rànquing CWUR, sobre qualitat en la formació a l'estudiantat i recerca

  • Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
  • 31 de maig de 2018
 
Imatge estudiants UV

La Universitat de València ha millorat la seua posició en el prestigiós Center for World University Rankings (CWUR) i entre els centres europeus ha passat a ocupar el lloc 103, de forma que avança quinze posicions respecte a l’any passat. A nivell global, la institució escala 16 posicions i se situa entre les 271 millors del món, sent la primera universitat valenciana del rànquing i la quarta a Espanya.

El Center for World University Rankings (CWUR) ha actualitzat aquesta setmana el rànquing CWUR 2018, el qual mesura el rendiment global de les 1.000 millors universitats del món. Es tracta d’una classificació que analitza la qualitat de l’educació i formació de l’estudiantat, el prestigi del personal acadèmic i la qualitat de les recerques, sense dependre d’enquestes ni de dades proporcionades per les universitats.

En l’edició d’enguany, la Universitat de València ha millorat respecte a l’edició de l’any passat en els indicadors de Publicacions, Influència i Publicacions de qualitat on se situa en el lloc 237 mundial, i en Citacions, en la que ocupa la posició 174 mundial.

Segons aquest rànquing, els millors centres del món són Harvard University, Stanford University i Massachusetts Institute of Technology; a Europa les universitats de Cambridge, Oxford i University College London, mentre que a Espanya els tres primers llocs del rànquing els ocupen les universitats de Barcelona, Autònoma de Barcelona i la Complutense de Madrid.

La pròxima setmana es publicarà, a partir del 4 de juny, l’edició per matèries del Center for World University Rankings.

 

 

 

Més informació en:

(Servei d’Anàlisi i Planificació UV): http://ir.uv.es/3AAo1iG

Rànquing: http://cwur.org/