La Universitat de València promociona les seues titulacions a Uruguai i Paraguai

  • 12 de juny de 2017
 
Imagen de la noticia

La Universitat de València ha participat en la 1ª Fira ‘Estudia en España’ celebrada a les ciutats d’Asunción (Paraguai) i Montevideo (Uruguai), organitzades pel SEPIE: Servicio Español para la Internacionalización de la Educación. Tenen com a objectiu impulsar la mobilitat acadèmica i la captació d’estudiants d’aquests països per part de les universitats espanyoles, tant en estudis de grau com de postgrau.

La Universitat ha assistit a les fires amb algunes de les universitats espanyoles més prestigioses. A més a més, amb aquesta participació es completa l’estratègia de promoció que ja es va iniciar a les fires ‘Estudia en España’ organitzades a altres països llatinoamericans com Mèxic i Brasil.

Mitjançant aquesta iniciativa de promoció dels seus estudis a altres països, que s’emmarca dins de l’estratègia d’internacionalització de la Univeristat de València, els vicerectorats de Postgrau i d’Internacionalització i Cooperació pretenen donar a conèixer la seua oferta d’estudis oficials, especialment en els àmbits dels màsters i dels doctorats.

La Universitat compta amb quasi 2.000 estudiants internacionals als estudis de postgrau, el que suposa al voltant del 20% per cent dels estudiants totals a aquest cicle d’estudis.

A més a més, l’assistència a les fires s’ha completat amb la participació al Seminari Hispano-Argentí d’Educació Superior, que ha tingut lloc a la ciutat de Buenos Aires els dies 8 i 9 de juny. El seminari, organitzat pel SEPIE, ha comptat amb la participació dels responsables d’educació d’ambdós països. També han participat més de 40 universitats argentines i 9 universitats espanyoles. A més de donar a conèixer les polítiques educatives d’educació superior, el seminari ha sigut un punt de trobada entre les universitats per tal de dur a terme col·laboracions conjuntes. En aquest sentit, la Universitat de València te subscrits 40 convenis marc de col·laboració amb universitats argentines i 10 convenis d’intercanvi d’estudiants. Per tant, és un dels països amb els que la Universitat té una relació més estreta.

Més informació:

http://www.cce.org.uy/primera-feria-estudiar-en-espana-en-el-cce/

https://youtu.be/MkNqB3bOcr8