La Universitat de València reconeix la tasca dels seus tutors de pràctiques

  • 20 de desembre de 2016
 
Universitat Reconeix tasca dels seus tutors de practiques

La Universitat de València ha celebrat aquest dilluns un acte de reconeixement de la tasca de més d’un centenar de tutors i tutores de pràctiques en empreses que han participat en la segona edició del curs que ADEIT organitza amb la finalitat de millorar la qualitat de la tutoria de les pràctiques externes.

El Sistema d'Avaluació i Acreditació de Tutors i Tutores de Pràctiques Externes de la Universitat de València ofereix formació semi-presencial a tutors tant d'empresa com a acadèmics amb la finalitat d'oferir-los eines a tots dos col·lectius per a millorar la tutorització d’estudiants.

Durant l'acte de lliurament de diplomes als participants en la segona edició d'aquest curs han participat tant la vicerectora d'Estudis de Grau i Política Lingüística de la Universitat de València, Isabel Vázquez, com el vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa, Ramón López, així com el director general de l’Agència Valenciana d’Avaluació i Prospectiva (AVAP).

Tots ells han coincidit a posar l’accent en la importància de les pràctiques en empreses per a millorar la formació dels estudiants universitaris, en el seu valor com a via d'accés al món laboral i de captació de candidats per a les empreses.

Amb especial recalcament s’ha apuntat a la necessitat d’incrementar la col·laboració entre els tutors acadèmics i d'empresa com una de les millors eines per a millorar la qualitat de les pràctiques.