La Universitat de València suma 62 medalles en 37 Campionats d’Espanya

  • Servei d'Esports
  • 7 de juny de 2018
 
Les seleccions de rugbi de la Universitat de València.
Les seleccions de rugbi de la Universitat de València.

La Universitat de València tanca el curs esportiu amb una excel·lent actuació en els Campionats d’Espanya Universitaris (CEU). En total, la institució ha tingut representació en 37 campionats, en els quals els esportistes han aconseguit 62 medalles: 17 ors, 24 plates i 21 bronzes que elevaran a la Universitat entre els primers llocs del rànquing nacional universitari.

Destaca el paper de la selecció masculina de rugbi, campiona d’Espanya amb l’or, consolidant així el primer lloc de l’autonòmic; així com el de les seleccions femenines de rugbi, voleibol i handbol que han quedat subcampiones nacionals amb la plata després d’obtindre l’or en el CADU. I no menys importants han sigut els bronzes de les seleccions de futbol masculí i bàsquet femení.

En esports individuals, s’han proclamat campions d’Espanya els equips d’escalada, hípica i judo; i subcampions, els de camp a través, natació i pàdel.

Entre els esports d’equip i individuals, la Universitat de València ha aconseguit un total de 62 metalls en els Campionats d’Espanya, uns resultats fruit de l’aposta per la promoció i el foment de l’esport que realitza la institució acadèmica des de fa anys.