La Universitat de València, tercera d’Espanya, 95 d’Europa i 210 del món, segons el rànquing URAP

  • Gabinet de Premsa
  • 3 de febrer de 2018
 
Laboratori de la Universitat.
Laboratori de la Universitat.

La Universitat de València se situa com la tercera d’Espanya, la 95 d’Europa i la 210 del món, segons el University Rànquing by Academic Performance-URAP, elaborat al gener de 2018 pel Laboratori de Recerca URAP, integrat per membres del METU (Informatics Institute of Middle East Technical University, de Turquia).

Aquest rànquing classifica 2.500 universitats de tot en el món, en funció de la qualitat i quantitat de publicacions acadèmiques i el seu impacte, analitzant els articles publicats, les cites i la col·laboració internacional, a partir de la informació de Web of Science-Clarivate Analytics.

En aquesta edició, la Universitat de València figura com la tercera d'Espanya, només superada per la Universitat de Barcelona i l’Autònoma de Barcelona.

La classificació està encapçalada per Harvard, Torontó, Oxford, París VI i Stanford. Després de la de València, les següents universitats espanyoles classificades són l’Autònoma de Madrid, en el lloc 210 del món, i la Complutense de Madrid, en la posició 225.

Tota aquesta informació apareix actualitzada en l'observatori de rànquings de la Universitat de València, on a més es pot consultar la informació de cada indicador.

Més informació: