La UV acordarà noves mesures després de les decisions governamentals sobre Coronavirus

  • Gabinet de la Rectora
  • 11 de març de 2020
 
Rectorat de la Universitat de València
Rectorat de la Universitat de València.

Després de les decisions adoptades en les darreres hores pels governs de la Generalitat Valenciana en coordinació amb el govern d’Espanya, la Universitat de València es manté en contacte amb les autoritats competents en matèria de Salut Pública i Educació, en coordinació amb el conjunt de les universitats que integren el Sistema Universitari Públic Valencià, la Universitat de València acordarà noves mesures vinculades a aquestes decisions.

Al llarg dels darrers dies s’ha produït un conjunt de reunions (Consejo Interterritorial del Sistema Nacional de Salud, Consejo de Ministros del Gobierno de España, reunió amb la Conselleria sobre pràctiques sanitàries) i les mesures derivades (http://links.uv.es/0aM7rlz), així amb la publicació del Decret 4/2020, de 10 de març, del president de la Generalitat, pel qual se suspén i s’ajorna la celebració de les festes de les Falles en la Comunitat Valenciana (http://links.uv.es/p4bTd2Z).

El Consell de Direcció de la Universitat de València ha avaluat l’impacte d’aquestes mesures en la comunitat universitària, especialment relacionada amb la festivitat de les Falles, prevista per a la propera setmana.

En el dia de hui, el Consell de Direcció de la Universitat de València es mantindrà en contacte amb les autoritats de la Generalitat Valenciana en Educació i Salut Pública, així com en coordinació amb el Sistema Universitari Públic Valencià, per tal d’acordar, si escau, mesures específiques vinculades amb el calendari acadèmic.

A hores d’ara, el Consell de Direcció de la Universitat de València es manté en l’escenari de manteniment de l’actual calendari acadèmic, el que suposaria que, tot i l’ajornament de la festa de les Falles, es mantindria la setmana com festiva.

Aquest escenari, que serà avaluat al llarg del dia de hui, se sotmetrà a la consideració de la direcció de Facultats i Escoles de la UV, de la seua Junta de PDI, PAS, Comité d’Empresa i representació sindical dels treballadors i treballadores, així com representació dels estudiants i estudiantes i el Comitè d’Emergències de la UV en una reunió que ha estat convocada per a demà per la rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, per tal de disposar de tota la informació disponible i ser escaientment valorada.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies