La UV aprova la major oferta acadèmica de la CV, el calendari de curs 2021-22, i un nou doble grau: Dret – Economia

  • Gabinet de la Rectora
  • 9 de març de 2021
 
La UV aprova la major oferta acadèmica de la CV, el calendari de curs 2021-22, i un nou doble grau: Dret – Economia
Imatge de la sessió del Consell de Govern

El Consell de Govern també ha aprovat l’oferta de títols propis per al proper curs, i les modificacions de relació de llocs de treball de PDI i PAS, la modificació de normativa sobre funcionament de borses de treball i l’autorització d’increment retributiu del personal UV, l’adscripció de FISABIO a la UV i el nomenament de directores i directors de col·legis majors adscrits.

El Consell de Govern, reunit en sessió ordinària en modalitat híbrida aquest 9 de març a l’edifici del Rectorat de la Universitat, ha aprovat el conjunt de mesures i procediments que donen inici a la preparació del proper curs acadèmic, tant en l’àmbit de la docència com en l’organització del curs i els recursos humans.

El curs 2021-22 començarà el 13 de setembre

D’acord amb el calendari acadèmic aprovat, el curs s’iniciarà el dilluns 13 de setembre.

El primer semestre del curs finalitzarà el 23 de desembre i el segon semestre s’iniciarà el 31 de gener de 2022 i finalitzarà el 20 de maig.

Pot accedir al document aprovat pel Consell de Govern, amb l’informe favorable de les comissions d’estudis de grau i de postgrau, seguint aquest enllaç:

http://www.uv.es/uvinformacio/documents/Calendari_Academic_2021_2022_[document_Consell_Govern].pdf

Aprovades les ofertes de grau, màster oficial i títols propis del proper curs

El Consell de Govern també ha aprovat l’oferta de grau i màster oficial de la Universitat de València per al proper curs, així com els 256 títols propis de postgraus que composaran l’oferta formativa de la institució en les modalitats de màster propi, diplomes, certificats i títols d’expert/a.

L’oferta de títols oficials aprovada suposarà un total de 8.800 places en 56 titulacions de grau, 4 dels quals s’imparteixen també en el Campus d’Ontinyent. I 9 dobles titulacions de grau.

L’oferta de màsters oficials és de 4.479 places en 103 titulacions.

La Universitat de València continuarà, així, oferint el major nombre de places de grau i de postgrau oficial de la Comunitat Valenciana, com a servei públic universitari que abasta totes les branques del coneixement.

Dret – Economia, nou doble grau per al proper curs

El Consell de Govern ha aprovat el nou doble grau Dret – Economia, amb 50 places, que compta amb el suport favorable de les juntes de centre de les facultats de Dret i d’Economia. Aquesta titulació s’iniciarà el proper curs acadèmic 2021-22.

Amb un total de 373,5 crèdits distribuïts en 5 cursos acadèmics, les estudiantes i estudiants obtindran els graus en Dret i en Economia, i una formació econòmica-jurídica integrada adreçada a la seua inserció professional en el sector públic i en àmbits de l’economia i del dret, diferents i complementaris de l’entorn empresarial.

Amb aquesta nova titulació, la Universitat de València reforça la seua aposta pels programes de doble titulació i complementa, en les àrees de jurídiques i econòmiques, el programa ADE-Dret, adreçat a una major inserció professional en l’àmbit de l’empresa.

Altres acords del Consell de Govern

El Consell de Govern també ha aprovat l’adscripció de l’Institut Universitari FISABIO Oftalmologia Mèdica a la Universitat de València, ha informat favorablement del nomenament de directors i directores dels Col·legis Majors adscrits a la Universitat, en compliment del conveni marc d’adscripció, i ha aprovat el Reglament de l’Aliança d’Universitats Russes i Espanyoles de la qual forma part la Universitat de València.

Pot consultar la informació sobre els acords que permetran l’avanç en l’estabilització del professorat i l’increment retributiu del personal empleat públic de la Universitat.