La UV obri un espai web amb informació sobre el Coronavirus

  • Gabinet de la Rectora
  • 27 de febrer de 2020
 
Imagen de la noticia

El Comitè d’Emergències de la Universitat de València, reunit aquest dijous 27 de febrer a l’edifici del Rectorat, i ampliat amb la presència dels degans de les Facultats amb estudis en Ciències de la Salut i els vicerectors en formació en medicina i malalties infeccioses, ha acordat obrir un espai al web de la Universitat de València per recollir tota la informació relacionada amb el Coronavirus.

L’espai web de la Universitat de València, ja operatiu, conté els enllaços a la informació oficial del Ministeri de Sanitat del Govern d’Espanya, a la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana i proporciona el telèfon de contacte establert per la Generalitat per a consultes de persones que hagen viatjat a zones de risc de Coronavirus i presenten símptomes relacionats.

La pàgina web està accessible al domini www.uv.es/coronavirus

La Universitat de València continua amb la seua política d’informació a la comunitat universitària relacionada amb la presència del Coronavirus a diferents territoris.

Així, el passat dilluns 24 de febrer la rectora de la Universitat, M. Vicenta Mestre, es va adreçar personalment a cadascun dels 140 estudiants i estudiantes que, en el marc del programa Erasmus, cursen aquest quadrimestre en alguna de les 11 universitats de les regions italianes del Vènet, Lombardia i Emília Romanya que han suspès la seua activitat fins el 29 de febrer com a mesura de prevenció davant la detecció a Itàlia de casos de Coronavirus (COVID-19).

Pots llegir la notícia en aquest enllaç: http://links.uv.es/SVXE1Ou

També es remeté aquest correu personalitzat a cadascun dels cinc estudiants i estudiantes que desenvolupaven a la regió de l’Emília Romanya el programa Erasmus + Pràctiques.

Posteriorment, i un cop el govern d’Espanya va classificar com a zones de transmissió comunitària de Coronavirus Corea del Sud i Japó, la Universitat de València va remetre també un escrit de la rectora a un total de 5 estudiantes i estudiantes.

Addicionalment aquest passat dimecres 26 de febrer es van suspendre temporalment les pràctiques en hospitals i centres de salut de 10 estudiantes i estudiants de diferents titulacions, en una acció coordinada amb la Universitat Jaume I de Castelló i la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana. Aquestes estudiantes i estudiants retornaran a la seua activitat de pràctiques el proper dilluns 2 de març.

La rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre, ha traslladat un missatge de tranquil·litat a tota la comunitat universitària basat en les opinions dels s equips científics de la Universitat que investiguen en Salut Pública i en el contacte directe i permanent amb la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana.